Özel HALİÇ
ETAP
OKULLARI

Kurumumuz İstanbul ili Eyüpsultan ilçesinde 2017-2018 eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlamıştır. Okullarımız, 2015/2016 Eğitim Öğretim yılında açılan ve eğitim sektöründe farklı bir değer yaratan Özel Eğitim Pusulası Etüt Eğitim Merkezi’nin de kurucuları olan Emre ALP ve Yılmaz SARUHAN tarafından kurulmuştur.

Kısa zamanda farkını ortaya koyan okullarımızı diğer tüm kurumlardan ayıran en önemli özelliği kurucu ve yöneticilerinin öğretmen olmalarıdır.

Vizyon & Misyon

Vizyonumuz; eğitim içeriklerinin daha verimli bir hale gelebilmesi için durmadan çalışan ve bizlere emanet edilen çocuklarımızı daha yukarılara çıkaracak, öğrenci merkezli/demokratik bir eğitim anlayışını sürece yayan, sahip olduğu milli değerleri geleceğe taşıyacak bir kurum olarak varlığımızı devam ettirebilmektir.

Misyonumuz; içinde yaşadığı toplumun birikim ve değerlerine saygılı; modern, ilerlemeci ve ait olduğu yüzyılın gereklerini yerine getiren; kendisine ve çevresine karşı sorumlu; her türden teknik ve bilimsel donanıma sahip, ahlâk değerleri ve vatan sevgisi yüksek; Atatürk İlkelerinin takipçisi bireylerin yetişmesine katkı sağlamaktır.

Şirket Bilgileri

TİCARİ ÜNVAN: AKADEMİK PUSULA EĞİTİM TİC. LTD. ŞTİ.

VERGİ DAİRESİ: GAZİOSMANPAŞA VD.

VERGİ NUMARASI: 0110583106